De lente hangt in de lucht en het ziet ernaar uit dat wij vanaf komende week écht lenteweer gaan krijgen. Onze chef-kok heeft daarom al een voorsprong genomen op de weersvoorspellingen. Deze week krijgen jullie een fris lentegerecht met asperges.

Week 17:

Gebakken kabeljauw


Gebakken kabeljauw met asperges en lamsoor , krieltjes met peterselie en een Hollandaise saus.

De lente hangt in de lucht en het ziet ernaar uit dat wij vanaf komende week écht lenteweer gaan krijgen. Onze
chef-kok heeft daarom al een voorsprong genomen op de weersvoorspellingen. Deze week krijgen jullie een fris
lentegerecht met asperges.

De chill-out van week 17, 2017 is gebakken kabeljauw met asperges, lamsoor, krieltjes met peterselie en een
Hollandaise saus. Voor dit mooie bordje betalen jij slechts €10.- en is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan
tot woensdag 3 mei.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

  • Share: