Spoorlaan 360

The Grass Company Tilburg


Huiselijk, royaal, smakelijk en sfeervol

Tilburg


OPENINGSTIJDEN

Maandag 10:00 – 23:00
Dinsdag 10:00 – 23:00
Woensdag 10:00 – 23:00
Donderdag 10:00 – 23:00
Vrijdag 10:00 – 00:00
Zaterdag 10:00 – 00:00
Zondag 10:00 – 23:00

Het horecagedeelte opent om 11.00

Schuin tegenover centraal station Tilburg. Een prachtig, karakteristiek pand met twee verdiepingen gevuld met alle ingrediënten om even rustig aan te doen. Goed eten, fijn personeel, lekkere drankjes en heel veel keuze.

Al bijna vijftien jaar een topplek voor volledige relaxmodus. Hoewel makkelijk bereikbaar voor iedereen, wordt de weg terug niet altijd even snel gevonden. Hoe dat komt? Niet (alleen) door de heerlijke cannabis die je op verschillende wijzen kunt consumeren, maar vooral door de prettige doe-maar-rustig-aan mentaliteit. Jij bent toe aan ontspanning en daar moet je nou net geen eindtijd op zetten.

The Grass Company Spoorlaan heeft een heel ruim aanbod. Is chique, maar niet fancy. Heeft parkeergelegenheid in de buurt en is culinair creatief, zodoende wijzigt de menukaart geregeld.

‘Je moet geen eindtijd op ontspanning zetten’``

``Culinaire kunst in een groene lijst met een gouden randje``


9 maart 2017

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok


Voor het filiaal aan de Spoorlaan in Tilburg is The Grass Company op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok (m/v) om haar keukenbrigade te versterken. The Grass Company zoekt echte teamspelers die het horecaspelletje goed begrijpen. Voor de functie van zelfstandig werkend kok zoeken wij iemand met een passie voor eten, ervaring in een professionele keuken, en bij voorkeur een passende opleiding. Het gaat een fulltime functie met een salaris conform de Horeca-CAO. Solliciteren kan door te drukken op de rode knop aan de rechterzijde.