Johan en Tukta


Vandaag drie jaar geleden vond een van de dieptepunten in het Nederlandse gedoogbeleid plaats. Onze oprichter Johan van Laarhoven werd naar een uitermate dubieus spel van het Openbaar Ministerie in Breda aangehouden in Thailand. Niet alleen Johan werd aangehouden maar ook zijn Thaise vrouw Tukta. Sinds 22 juli 2014 slijten Johan en Tukta hun dagen in de gevangenis in Bangkok.

Wij van The Grass Company zien nog dagelijks wat Johan zijn levenswerk is. Vier prachtige bedrijven met een grote knipoog naar de Nederlandse coffeeshopcultuur. Een bevestiging van de uniekheid van onze shops kregen wij recentelijk weer tijdens Woo Hah! De metersdikke rij die voor de deur stond en de overweldigende reacties die wij van de buitenlandse bezoekers kregen waren op zijn minst bijzonder te noemen.

Des te meer is het onverteerbaar dat onze oprichter die ten tijde van zijn arrestatie al lang met pensioen was zo genadeloos hard is aangepakt. Daarom willen wij vandaag nog een keer aandacht vragen voor deze verschrikkelijke zaak. In alle vier van onze zaken krijgen jullie vandaag een Justice for Johan gift. Zodat wij vandaag allemaal nog een keer stilstaan bij het lot van Johan en Tukta.

Op de site van Justice for Johan staat een samenvatting van de gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Op hun site kun je ook een brief naar Johan en Tukta schrijven.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/02/grav-DTNYPsP62_Y-unsplash.jpg