Terug van weggeweest bij The Grass Company Piusstraat is het DJ-event. Aankomende zondag 25 februari starten we met een wel erg bijzondere DJ. Namelijk een van onze eigen medewerkers, Eva.

Terug van weggeweest bij The Grass Company Piusstraat is het DJ-event. Aankomende zondag 25 februari starten we met een wel erg bijzondere DJ. Namelijk een van onze eigen medewerkers, Eva. Vooral voor de bezoekers van The Grass Company Spoorlaan is ze een bekende. Hier draait ze een aantal keer per week vol enthousiasme met een grote lach haar bardiensten.

Het is inmiddels drie jaar geleden dat wij Eva aan ons team toegevoegd hebben. Recent kwamen wij tot de ontdekking dat ze ook andere talenten heeft. Namelijk het ouderwets plaatjes draaien. Haar favoriete jointje is de klassieke White Widow en ze is helemaal thuis in de 60’s muziek. De passie voor deze muziek is begonnen dankzij haar ouders. Toen ze nog erg jong was kreeg ze vinyl platen uit de roaring 60’s met onder andere The Beatles, The Yardbirds en Q65. De liefde voor vinyl zit diep: “Het opzetten van vinyl is dan ook meer een ervaring dan enkel het luisteren”

Zeg Eva, wat maakt de muziek uit de jaren 60 nou zoveel beter dan de hedendaagse muziek?

Jaren 60 muziek wordt gekenmerkt door een mengelmoes van stijlen die we vinden voor deze tijd zoals blues, jazz en rock ‘n roll. Er komen veel verschillende beats en instrumenten voor die de muziek heel rijk maakt.Dit in combinatie met vaak hele sterke maatschappelijke teksten of juist hele onschuldige teksten maakt dit echt mijn muziek. Dit is iets wat ik nog niet heb kunnen terugvinden in de hedendaagse muziek en dat gaat ook niet gebeuren omdat de muziek die in de jaren zestig is gemaakt een weerspiegeling is van de (politieke en maatschappelijke) situatie van die specifieke periode.’

Wil je Eva live in de weer zien met haar 60’s vinyl platen? Kom dan aanstaande zondag 25 februari om 19.00 naar The Grass Company Piusstraat.

PS, vergeten jullie jezelf niet op ‘aanwezig’ te zetten op het Facebook event😎.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/08/louis-hansel-shotsoflouis-SwO3r4BUl1I-unsplash.jpg