Barbecue

Barbecue is back!


Dat blowen en eten een goede combinatie is weten we allemaal. Maar weten jullie wanneer het pas echt een top combinatie is?

De eerste barbecue van 2018 bij The Grass Company Piusstraat


The Grass Company Piusstraat (toen nog De Ochtendgloren) bestaat al sinds 1982, sinds dat jaar in de zomermaanden is de barbecue een echte The Grass Company traditie geworden. De tropische tuin leent zich ook perfect voor een avondje vol met eten, chillen en natuurlijk gezelligheid. Op vrijdag 25 mei 2018 vanaf 19.00 pakken we deze traditie weer vrolijk op. Dan is namelijk de allereerste barbecue van 2018.

Dat blowen en eten een goede combinatie is weten we allemaal. Maar weten jullie wanneer het pas echt een top combinatie is? Met een ‘all you can eat principe’, en dat is precies wat je voor maar €19,50 krijgt tijdens de barbecue. Het is zeker niet onbelangrijk om te vermelden dat er bij deze prijs ook kunt kiezen uit een mocktail, milkshake of Ben & Jerry’s ijsje naar eigen keuze. Aan de vegetarier en veganist wordt natuurlijk ook gedacht.

Zijn jullie inmiddels al enthousiast? Schrijf je dan snel in aan de bar bij The Grass Company Piusstraat of via piusstraat@thegrasscompany.nl. Als je mailt is het belangrijk om je naam, telefoonnummer, eventuele allergieën of dieetwensen aan ons door te geven. Ook is het belangrijk om tijdig voor de betaling te zorgen, anders kun je helaas niet barbecueën. Inschrijven kan tot 23 mei 2018.

PS. Wisten jullie dat The Grass Company Piusstraat regelmatig leuke events heeft? Afgelopen maand was er bijvoorbeeld DJ Brentnew met een avond vol met vuurwerk.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/06/DSC_6029.jpg