Barbecue

Het barbecue seizoen openen wij bij The Grass Company Piusstraat


The Grass Company Piusstraat is een van de weinige coffeeshops in Tilburg die een tuin heeft. Dat is niet zomaar een tuin overigens, een tropische tuin die ook nog een gedeeltelijk overkapt is. En wat doen mensen in een tuin als het lekker weer begint te worden. Juist, barbecueën!

Op 21 mei 2017 vanaf 19.00 is de eerste barbecue van het jaar bij onze locatie in de Piusstraat. Voor een avond vol met gezelligheid, eten en plezier betaal jij slechts €15.-. Hiervoor krijg jij verschillende soorten vlees, stokbrood, salades en een Ben & Jerry’s ijsje na. Al het vlees is overigens halal.

Wil jij gratis naar deze barbecue? Via onze site verloten wij twee gratis plekken (+2 drankjes p.p.). Het enige wat jij hoeft te doen is antwoord te geven op onze prijsvraag in het Facebook artikel.

Inschrijven kan via de mail. Gebruik dan jouw volledige naam, telefoonnummer en als onderwerp “Barbecue 21 mei”. Mail deze gegevens naar piusstraat@thegrasscompany.nl.

Tot 21 mei om 19.00 bij The Grass Company Piusstraat!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/06/DSC_6029.jpg