Wederom een ode aan de lente is de chill-out van deze week. De dagen in de lente worden ten opzichte van de voorgaande winter langer, en het zonlicht wordt sterker. Dat heeft effect op mensen, omdat de hoeveelheid serotoninen dopamine hoger wordt. Wij worden dus een stuk vrolijker van de lente.

Week 18:

Spring is in the air


Gegrilde lamsfilet met groene en witte asperges, aardappel mousseline, gekonfijte zilveruitjes en een tijm saus.

Wederom een ode aan de lente is de chill-out van deze week. De dagen in de lente worden ten opzichte van de voorgaande winter langer, en het zonlicht wordt sterker. Dat heeft effect op mensen, omdat de hoeveelheid serotoninen dopamine hoger wordt. Wij worden dus een stuk vrolijker van de lente.

En weten jullie waar je ook vrolijk van wordt? De chill-out van deze week! Dit gerecht bestaat uit gegrilde lamsfilet met groene en witte asperges, aardappel mousseline, gekonfijte zilveruitjes en een tijm saus.  Zoals elke week is de chill-out slechts €10.- en is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan
tot woensdag 10 mei.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2017/06/2017-06-21-14.42.19.jpg