Deze week is het kwik voor het eerst in 2017 gestegen tot 30 graden. Die ene dag was het echt zwembroeken weer en wij kregen voor hele even al dat zomerse gevoel. Onze weekaanbieding is zeer geschikt voor diegene die nog voor dat bikini-lijf aan het trainen zijn. De chill-out van deze week heet “The beginning of summer”.

Week 20:

The beginning of summer


Gegrilde kip spies met avocado crème, geserveerd met een quinoa salade met pompoenpitten, gedroogde abrikoos , rozijnen, feta en een krokantje van geroosterde paprika.

Deze week is het kwik voor het eerst in 2017 gestegen tot 30 graden. Die ene dag was het echt zwembroeken weer en wij kregen voor hele even al dat zomerse gevoel. Onze weekaanbieding is zeer geschikt voor diegene die nog voor dat bikini-lijf aan het trainen zijn. De chill-out van deze week heet “The beginning of summer”.

Dit gerecht bestaat uit gegrilde kip spies, avocado crème, quinoa salade, pompoenpitten, gedroogde abrikoos, rozijnen, feta en een krokantje van geroosterde paprika. De chill-out is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan tot woensdag 24 mei.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2017/06/2017-06-21-14.42.19.jpg