Er staat weer een enorm lekkere chill-out op het menu! Gebakken meerval filet met een panko kruiden jasje, basilicum sausje en hasselback-aardappels. Om het zomerse gevoel helemaal af te maken krijgen jullie hier een frisse spinazie salade met zongedroogde tomaat, diverse noten, feta en groene asperges aangemaakt met een citroen dressing erbij.

Week 22:

Summer vibes


2017-05-31 13.47.38

Er staat weer een enorm lekkere chill-out op het menu! Gebakken meerval filet met een panko kruiden jasje, basilicum sausje en hasselback-aardappels. Om het zomerse gevoel helemaal af te maken krijgen jullie hier een frisse spinazie salade met zongedroogde tomaat, diverse noten, feta en groene asperges aangemaakt met een citroen dressing erbij.

De chill-out is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan tot woensdag 7 juni.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2018/09/Komkommer-avocado-sushi.jpeg