Aardappels, vlees en groente. Dat is toch wel het meest voorkomende gerecht als de (Nederlandse) Oma kookt. Geïnspireerd door deze ingrediënten hebben de chefs op de Spoorlaan er een versie anno 2017 van gemaakt.

Week 24:

Oma kookt 2.0


20170614_150424

Aardappels, vlees en groente. Dat is toch wel het meest voorkomende gerecht als de (Nederlandse) Oma kookt. Geïnspireerd door deze ingrediënten hebben de chefs op de Spoorlaan er een versie anno 2017 van gemaakt.

De chill-out van week 24, 2017 heet “Oma kookt 2.0”. Dit gerecht bestaat uit gegrilde entrecote gemarineerd met een knoflook-tijm olie, doperwt-munt crème, aardappel pannenkoekje, gele oer wortels en een stroganoff saus.

De chill-out is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan tot woensdag 21 juni 2017.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2017/06/2017-06-21-14.42.19.jpg