In India heeft elke familie weer een ander recpet voor een curry. In 2015 waren er 1.3 miljard Indiërs. Dan kun je uitrekenen hoeveel verschillende soorten curry er wel niet zijn! Voor deze week hebben de koks op de Spoorlaan een eigen twist aan dit recept gegeven.

Week 27:

Indian Curry


Indian curry

In India heeft elke familie weer een ander recept voor een curry. In 2015 waren er 1.3 miljard Indiërs. Dan kun je uitrekenen hoeveel verschillende soorten curry er wel niet zijn!

Voor deze week hebben de koks op de Spoorlaan een eigen twist aan dit recept gegeven. De chill-out van deze week heet Indian Curry. Dit is een viscurry met zwarte rijst, pompoenchutney en kroepoek. Dit gerecht is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan tot woensdag 12 juli 2017. Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen. Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/01/david-gabric-KdC5agsz6ik-unsplash.jpg