Nederland staat internationaal gezien niet bekend om haar exclusieve keuken. Maar ons nederige landje kent erg veel prachtige streekproducten. Deze staat er deze week een Gelderse surf & turf op het menu.

Deze hoenfilet is omwikkelt met spek en gebakken scampi’s en wordt geserveerd met tagliatelle peultjes en spinazie en een pomodori saus.

Voor slechts €10.- krijg jij deze mooie Nederlandse smaaksensatie.

Deze chill-out is verkrijgbaar tot woensdag 17 februari 2017 als weekhap bij
The Grass Company Spoorlaan.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen in verband met drukte in de shop.
Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering

Week 6:

Gelderse Surf & Turf


Nederland staat internationaal gezien niet bekend om haar exclusieve keuken. Maar ons nederige landje kent erg veel prachtige streekproducten. Deze staat er deze week een Gelderse surf & turf op het menu.

Deze hoenfilet is omwikkelt met spek en gebakken scampi’s en wordt geserveerd met tagliatelle peultjes en spinazie en een pomodori saus.

Voor slechts €10.- krijg jij deze mooie Nederlandse smaaksensatie.

Deze chill-out is verkrijgbaar tot woensdag 15 februari 2017 als weekhap bij
The Grass Company Spoorlaan.

Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen in verband met drukte in de shop.
Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2017/06/2017-06-21-14.42.19.jpg