Op deze avond zullen onze huis dj’s de bijbehorende muziek verzorgen. Alleen de heren kunnen samen met hun baarden en snorren gratis geknipt worden.

Get cut and smoke by De Meesterbarbier


Onder het mom van ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ komt de Meesterbarbier bij ons langs. Op dinsdag 15 mei 2018 kunnen de heren met hun baarden en snorren terecht bij The Grass Company Spoorlaan.

De Meesterbarbier II

Wisten jullie dat……. De Meesterbarbier gevestigd is op de plek waar onze allereerste officieuze coffeeshop in 1981 zat? Namelijk het toenmalige koffie- en gebakszaakje Le Copain. Reden te meer om samen een keer op te trekken! Oh ja, het is ook belangrijk om te vermelden dat De Meesterbarbier voor 2017/2018 verkozen is als beste barbershop van Nederland. Het is dus absoluut niet de eerste de beste kapper die wij in onze zaak mogen ontvangen.

Op deze avond zullen onze huis dj’s de bijbehorende muziek verzorgen. Alleen de heren kunnen samen met hun baarden en snorren gratis geknipt worden. Dus zet de dinsdag 15 mei 2018 alvast in je agenda. Get (a free) cut and smoke by De Meesterbarbier at The Grass Company Spoorlaan. Zien we jullie dan?

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2016/08/header_restaurant.png