DJ & barbecue!


Deze keer combineren wij onze decennialange traditie met de chille beats van het Pirate Bay Soundsystem. Een rokertje, fijne muziek en lekker eten. Wat wil een mens nog meer op de zaterdagavond?

Barbecueën met het Pirate Bay Soundsystem


Vorige maand waren de gelukkige onder jullie aanwezig bij de allereerste barbecue van 2018 in The Grass Company Piusstraat. De deelnemers hebben ervaren wat voor succes de barbecue was. Het weer was top, evenals het eten en de fijne sfeer in de shop. Tijd om deze mooie avond op zaterdag 30 juni vanaf 19.00 opnieuw te beleven.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je op deze avond erbij bent? Schrijf je in via piusstraat@thegrasscompany onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Je kunt jezelf (+vrienden) ook inschrijven aan de balie in de shop. Doe dit wel voor 26 juni want na deze datum sluit de inschrijving.
Deelnemen aan de barbecue doe je voor €19,50. Bij dit bedrag zitten verschillende soorten vlees, vis, salades, fruit, stokbroodjes en sausjes. Ook kunnen jullie kiezen uit een mocktail, milkshake of Ben & Jerry’s ijsje. Ook de vegetariërs en veganisten zijn van harte welkom. Geef dit van te voren wel aan zodat we hier rekening mee kunnen houden. Oh ja, de barbecue is een ‘all you can eat’ principe. Je gaat dus sowieso zonder honger naar huis.

Wat deze zaterdagavond 30 juni helemaal een volwaardig avondje uit maakt zijn de heren van het Pirate Bay Soundsystem (voorheen Bigga Bud Soundsystem). Zij zijn nu ongeveer 1.5 jaar actief in de Tilburgse muziekindustrie en draaien voornamelijk reggae. Wij vroegen Jeremy of hij meer van de klassieke of moderne reggaemuziek is.
 “Reggea heeft gewoon een eigen vibe die je terug vind in zowel de oude als de nieuwere muziek. Als de keuze dan echt gemaakt moet worden dan gaat de voorkeur uit naar de nieuwere reggae style. Met wat drukkere bass lines en  en wat meer doorgaande teksten.”

Last but not least willen vroegen wij wat het ultieme geluksmomentje is van het Pirate Bay Soundsystem om het favoriete jointje te nuttigen. “Onze favoriete soort wiet is toch wel een goede amnesia of een andere sterke Haze soort. Dat geluksmoment heb ik toch het meeste als ik achter de draaitafels sta en mensen zie dansen op de muziek die ik ze breng, en dat jointje maakt het dan echt helemaal af.”

We zien jullie graag op zaterdag 30 juni om 19.00 bij The Grass Company Piusstraat om er weer een gezellige avond van te maken.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/08/mr-cup-fabien-barral-Fo5dTm6ID1Y-unsplash.jpg