DJ Brentnew


Hebben jullie weer zin in een avondje met muziek en een jointje?

Hebben jullie weer zin in een avondje met muziek en een jointje? Vorige keer was het de beurt aan DJ Singlelicious. Deze zaterdag 5 mei hebben we weer een andere DJ bij The Grass Company Piusstraat, DJ Brentnew. Wie is Brent eigenlijk en hoe lang draait hij al? Op deze vragen krijg je antwoord in het onderstaande stuk.

Zeg Brent, sinds wanneer ben je dj? “Ik heb geen idee hoe lang ik draai maar ik heb op drie feestjes gedraaid en twee keer bij het skatepark als radio.”
Over smaak valt niet te twisten en dat hoeft bij DJ Brentnew ook helemaal niet. Zijn favoriete muzieksoorten zijn onder andere funk soul, disco en hiphop. Zoals hij zelf zegt ‘mijn muzieksmaak is heel breed’. 

Dat komt ons goed uit, want onze gasten zijn (gelukkig) niet in een hokje te plaatsen. Zijn brede muzieksmaak zal dus ongetwijfeld goed in de smaak vallen.

The Grass Company is en blijft (wel een heel bijzondere😉) coffeeshop. Wat hoort er bij de coffeeshop? Precies, een jointje. Daarom vroegen wij ons af waarom wat DJ Brentnew z’n favoriete jointje op welke gelegenheid is. “Een ketama of polm in de avond of op een zonnige dag is super chil”.

Wil je DJ Brentnew live met zijn chille vibes zien? Kom dan aanstaande zaterdag 5 mei naar The Grass Company Piusstraat.

PS, vergeten jullie jezelf niet op ‘aanwezig’ te zetten op het Facebook event😎.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/06/DSC_6029.jpg