DJ Singlelicious


Vinyl is weer terug van weggeweest. Op zaterdag 24 maart laat DJ Singlelicious haar draaikunsten zijn bij The Grass Company Piusstraat.

De afgelopen maand liet Eva haar draaikunsten zijn bij The Grass Company Piusstraat tijdens Eva’s Roaring 60’s. Maar op zaterdag 24 maart 2018 is er een nieuw upcoming talent aan de beurt, namelijk DJ Singlelicous.

Hoi Amy, hoe lang ben je al DJ? “Ik ben al 3,5 jaar dj, het leuke eraan is dat je mensen helemaal uit hun plaat kan laten gaan, verder is het een beetje een uit de hand gelopen hobby.”
Ook Amy heeft net als Eva een grote voorliefde voor vinyl. En dat is maar goed ook aangezien wij twee platenspelers op ons prachtige geluidsysteem hebben aangesloten.

Maar jullie zullen jezelf vast afvragen, waarom vinyl anno 2018? Hier heeft Amy een erg mooi en duidelijk antwoordt op: “De charme van vinyl: het lekkere kraakje in de plaat, maar ook het heerlijk bladeren tussen mijn singles vind ik geweldig… het op zoek zijn naar een single en hem dan vinden dat is helemaal een geweldig gevoel!”

Ook Amy komt wel eens in de coffeeshop en dan zijn wij als cannabisprofessionals natuurlijk erg nieuwsgierig naar haar favoriete jointje. Zonder al te lang na te denken zei ze ‘een ketama’, en dat is minstens zo’n klassieker als vinyl, toch?

Wil je DJ Singlelicious live in de weer zien met haar vinyl platen? Kom dan aanstaande zaterdag 24 maart naar The Grass Company Piusstraat.

PS, vergeten jullie jezelf niet op ‘aanwezig’ te zetten op het Facebook event😎.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/02/grav-DTNYPsP62_Y-unsplash.jpg