George van Dynavap showt vlamvaporizers in The Grass Company shops in Tilburg en Den Bosch

All the way from Wisconsin, USA


Twee vestigingen van The Grass Company krijgen op 6 en 7 november bijzonder bezoek. Op die data showt George van Dynavap’s bij de shops op de Spoorlaan (6e) in Tilburg en op het Emmaplein (7e) in Den Bosch zijn zeer bijzondere vaporizers.

George is namelijk geen gewone vaper. Deze man benadert het maken van zijn product als kunst. Dat is ook gelukt: Dynavap maakt namelijk vaporizers zonder batterij. En nee: je hoeft dit apparaat ook niet aan een stopcontact te doen.
Maar wat deze vaporizer écht speciaal maakt? Je kan ze gewoon aansteken.

Je móét zelfs vuur bij je hebben om dit soort vaporizer te kunnen gebruiken. Hoe dat nou precies zit, komt George op 6 en 7 november 2018 uitleggen in twee vestigingen van The Grass Company. Ben je nieuw in vape-land, dan is dit dé kans om je te laten informeren door een uit Wisconsin, USA overgevlogen expert. Meer ervaren vapers zullen naast een mind blowing experience ook hun ogen uitkijken.

Dinsdag 6 november
The Grass Company Spoorlaan, 19:00 uur, Spoorlaan 360 (Tilburg)

Woensdag 7 november
The Grass Company Emmaplein, 19:00 uur, Emmaplein 24-A (Den Bosch)

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2016/08/header_restaurant.png