nieuwe kaart grass company

Nieuwe kaart op de Maastrichtseweg


Terug van weg geweest is de uitgebreide Grass Company kaart in Den Bosch. Nadat het gehele personeel de nieuwe kaart heeft geproefd en goedgekeurd kunnen jullie weer heerlijk eten aan de Maastrichtseweg.

Wil jij wat snacken en niet uitgebreid eten? Geen probleem, er is een breed assortiment voor de kleine trek. Zo zijn er bitterballen, mozzarella sticks, loempiaatjes, vlammetjes en verschillende bereidingen van kip.  En natuurlijk mogen wij de chip & dip niet vergeten, dit zijn tortillachips uit de oven met gesmolten kaas, tomatensalsa, chilisaus en room.

Voor de lunch zijn er een aantal dingen toegevoegd aan de uitgebreide tosti, bapao- en pitakaart. Zo zijn er dagelijks van 11.00 tot 22.00 ook een aantal luxe broodjes te bestellen. Zo is er een broodje carpaccio met parmezaan, zongedroogde tomaat, pijnboompit en truffeldressing. Aan onze bezoekers die halal-eten is vanzelfsprekend ook gedacht. Zo kun jij bij het broodje gezond kiezen voor kip in plaats van ham. Onze kroketten op broodjes zijn ook halal. Geen zin in vlees? Dan is er nog een erg lekker broodje met gerookte zalm, ei en een honing-mosterddressing.

Niks is fijner dan na een zware dag om even te lekker ontspannen. En ontspanning en een coffeeshop zijn twee handen op een buik. En nou hoef jij niet eens meer langs huis om te koken. Want avondeten doe je gezellig op de Maastrichtseweg.  Jij kunt dan kiezen uit vier geweldige hoofdgerechten.

Een (halal)company classic is de hamburger die rijkelijk belegd is met ui, augurk, tomaat, salade, tostisaus.  Meer zin in Italiaans? Dan is er de home made lasagne gemaakt met rundergehakt. Om in de oosterse sferen te raken is er nog Sateh Ajam met atjar tjampoer, gefrituurde ui, kroepoek en fietjes. Voor de meat lovers zijn de spareribs een echte aanrader. Ook de ribbetjes worden wederom met frites geserveerd.

Plaats voor wat zoets is er altijd, of het nou ochtend, middag of avond is. En zoet hoeft niet persé ongezond te zijn. Neem nou nou onze smoothies twisted strawberry, mad mango en funky forrest fruit. De andere sweets bestaan uit de dame blanche, de lava cake en de triple chocolate muffin. Er is dus genoeg keuze voor de zoetekauw!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/08/louis-hansel-shotsoflouis-SwO3r4BUl1I-unsplash.jpg