Voor de chill-outs van deze week hebben we Bretonse vissoep, zomerse gevulde kip en een lekkere vegetarische gevulde pasta.

Food week 16, 2018 The Grass Company Spoorlaan


Hieronder vinden jullie de verschillende chill-out gerechten die The Grass Company Spoorlaan heeft voor week 16, 2018.

Chill-Out Soup
Bretonse vissoep met diverse vis, toast en rouille.

Chill-Out Food
Zomerse gevulde kip met brie, honing, spek, granaatappel, noten crumble, frisse witlof  salade, creme van rode biet en waterkers.

Vega Chill-Out
Met pasta gevulde aubergine met tomaten-pestosaus, oregano,  granaatappel, spinazie,  parmezaanse kaas, notencrumble, feta en knoflookbrood.

Deze weekgerechten zijn tot woensdag 18 april verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan. Reservering zijn niet verplicht maar wel aan te bevelen als je zeker van een plekje wilt zijn.

Bel 013-5821420 en maak vandaag nog je reservering.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2018/10/chill-out-meat-41-e1539340535925.jpg