Deze week hebben wij onder andere gerechten met pompoen-kokossoep, buikspek, tandoori kippenpoot en paddenstoelen-notenburger. Klik op deze link voor meer informatie.

Food week 41, 2018 The Grass Company Spoorlaan


Elke week serveert The Grass Company Spoorlaan nieuwe Chill-Out gerechten en een Actiemocktail. Deze week zijn zijn dat:

Chill-Out Soup
Pompoen-kokossoep.

Chill-Out Lunch 
In ketjap geroosterde buikspek met gepekelde groenten, een eitje, geroosterd broodje en chilimayonaise.

Chill-Out Meat
Tandoori kippenpoot met geroosterde  kruidige groenten, rijst, mango chutney en koriander.

Chill-Out Veggie
Paddenstoelen-notenburger met Turks broodje, zoete aardappel friet, truffelmayonaise en uiencompote.

Chill-Out Actiemocktail
Raspberry Circus met frambozen, munt, sprite, vlierbloesemsiroop en citroen

Deze weekgerechten zijn tot woensdag 17 oktober verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan. Reserveringen zijn niet verplicht maar wel aan te bevelen als je zeker van een zitplek wilt zijn.

Bel 013-5821420 en maak vandaag nog je reservering.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2018/10/chill-out-meat-41-e1539340535925.jpg