De keuze is weer reuze. Wat vind je van een Indonesische specialiteit, een Franse klassieker en een vegetarisch herfsgerecht waarbij het water in de mond loopt? Klik op de link voor het overzicht!

Food week 43 The Grass Company Spoorlaan


In deze sectie geven we een overzicht van de verschillende wekelijkse gerechten die de Grass Company Spoorlaan voor week 43, 2017 heeft.

Chill soup
Klassieke Franse uiensoep met reuzenkaas croutons.

Chill-out food
Indische kippenpoot met nasi goreng, atjar, kruidig ei, serundeng en garnaal-krakers.

Vega chill-out
Herfst Lasagne met geroosterde groenten, geitenkaas, vijgen en walnoten.

Klik op deze link als je de gerechten van de afgelopen week wilt zien.

Deze wekelijkse gerechten zijn tot woensdag 25 oktober 2017 verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan. Reserveringen zijn niet verplicht, maar worden aanbevolen als u uw plaats wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats uw reservering vandaag nog.

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2016/09/TGC-gerecht-37-web.jpg