Wat hebben onze koks deze week voor lekkers gekookt? Klik op de link voor het overzicht!

Food week 45 The Grass Company Spoorlaan


In deze sectie geven we een overzicht van de verschillende wekelijkse gerechten die de Grass Company Spoorlaan voor week 45, 2017 heeft.

Chill soup
Scherpe pastinaaksoep met mierikswortel, gember en sojaroom (V).

Chill-out food
Boeuf Bourguignon, klassieke Franse runderstoofpot met gepofte knoflook knolselderij stamppot.

Vega chill-out
Marokkaanse couscous met geroosterde groenten, feta, gedroogde abrikozen, gegrild brood en honing-korianderdip.

Klik op deze link als je de gerechten van de afgelopen week wilt zien.

Deze wekelijkse gerechten zijn tot woensdag 8 november 2017 verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan. Reserveringen zijn niet verplicht, maar worden aanbevolen als u uw plaats wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats je reservering vandaag nog.

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2016/09/TGC-gerecht-37-web.jpg