Vooruit, een klein tipje van de sluier, de chill-out van deze week is hertensukade. Klik op de link voor het overzicht voor de andere gerechten!

Food week 46 The Grass Company Spoorlaan


In deze sectie geven we een overzicht van de verschillende wekelijkse gerechten die de Grass Company Spoorlaan voor week 46, 2017 heeft.

Chill soup
Indonesische pindasoep met krokante kip, taugé, noodle, koriander en kroepoek

Chill-out food
Herten sukade met port-jus, pompoencompote, pastinaakpuree en rösti aardappel

Vega chill-out

Arabische bietenburger op een rozijnen-vijgen-broodje met gegrilde aubergine, alfalfa, feta, humus, avocado en zoete aardappel frietjes

Klik op deze link als je de gerechten van de afgelopen week wilt zien.

Deze wekelijkse gerechten zijn tot woensdag 15 november 2017 verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan. Reserveringen zijn niet verplicht, maar worden aanbevolen als u uw plaats wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats je reservering vandaag nog.

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2016/09/TGC-gerecht-37-web.jpg