Let’s play darts!


The Grass Company Piusstraat organiseert sinds 1981 al regelmatig kleinschalige events die de bezoeker in hogere sferen krijgt. Zo zijn er Dj’s, barbecues en zelfs sinterklaasavonden geweest. Tegenwoordig komt menig voetballiefhebber een voetbalwedstrijd kijken onder het genot van een jointje.

Dat klinkt als een atypische coffeeshop, toch? En origineel als The Grass Company Piusstraat is gaan wij een nieuw concept aan het illustere rijtje van events toevoegen.

Op zaterdag 4 februari gaat er het allereerste grootschalige darttoernooi in de Piusstraat plaatsvinden. Aan alles is gedacht, meerdere dartboards, pijltjes en een echt wedstrijdschema. Er is plaats voor 32 personen en wij starten om 14.00. Inschrijven kan aan de bar bij The Grass Company Piusstraat voor €5. De winnaar van het toernooi krijgt een mooie wedstrijdbeker en twee gratis hoofdgerechten bij ons filiaal in de Piusstraat.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/08/pot-head-coffee-nK_yoE7gYtY-unsplash.jpg