Maandelijkse events at The Grass Company Tilburg


De feestdagen zijn weer achter de rug. Hopelijk waren jullie op tijd want het nieuwjaargeschenk vloog over de toonbank. Een powerbank kan tenslotte iedereen goed gebruiken in het digitale tijdperk.

‘De klant is koning’ is een term die nagenoeg door elk bedrijf gebruikt wordt. Lang niet iedereen neemt dit echter al te serieus. Wij van The Grass Company wel en om deze reden gaan wij in 2017 nog meer doen om jullie avondje in hogere sferen te krijgen.

Één keer in de maand zijn er bij onze filialen aan de Piusstraat en aan de Spoorlaan kleinschalige events waarop wij iets anders doen dan jullie van ons gewend zijn. Nou ja, iets anders, het lekkere eten blijft gewoon evenals onze cannabisproducten. Denk meer in de vorm van ‘muzikale begeleiding’ van de avond en bijvoorbeeld een Valentijnsdag. Wat dit exact gaat zijn vertellen wij nog niet, mysterieus hè?

Wat wij wel verklappen zijn de vaste dagen waar dit op plaats gaat vinden:

The Grass Company Piusstraat, elke eerste zaterdag van de maand een special event in de avond.
The Grass Company Spoorlaan, elke tweede dinsdag van de maand een special event in de avond.

Houdt onze Facebook en Instagram goed in de gaten, hier zullen we tijdig laten weten wat wij precies gaan doen.

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/02/grav-DTNYPsP62_Y-unsplash.jpg