Makkelijk parkeren op de Spoorlaan


Voordat de Cityring in Tilburg geïntroduceerd werd, was het voor de gasten op de Spoorlaan stukken makkelijker om de shop te bereiken. Daarom een korte uitleg hoe jullie het makkelijkst The Grass Company in Tilburg centrum kunnen bereiken.

Het complete adres van dit filiaal is Spoorlaan 360, Tilburg. Via deze link krijgen jullie automatisch een routebeschrijving in Google Maps. Op dit moment zijn er twee parkeerplaatsen voor de deur, dit zijn betaalde parkeerplekken waar je maar een uur mag parkeren. De parkeerwachters zijn zeer happig op niet-betalende parkeerders, let dus goed op! Deze short-term parkeerplekken zijn zeer geschikt voor de afhalers.

Voor alle niet-afhalers en mensen die een vorkje willen prikken is de parkeerplaats aan de overkant van de straat veel geschikter. Voor deze grote parkeergelegenheid met ruimte voor ongeveer 50 auto’s moet je wel tijdig voorsorteren op de linkerbaan. Eenmaal de afslag gemist kun je niet meer keren. Om bij de shop uit te komen moet je helemaal over de burgemeester Broxweg/Hart van Brabantlaan terug, let ook hier dus goed op!

Hieronder een aantal screenshots van Google Streetview met aanduiding hoe deze te bereiken.

parkeren-spoorlaan

https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2018/01/0d58d594-36a8-49b3-82ec-c03f31a0f5b8-e1516352541599.jpg