De chill-out van week 35, 2017 is Nasi Campur. Dit gerecht bevat rendang, saté, een pikant eitje, sajoer boontje, kroepoek, atjar tjampoer, tempeh, rijst en sambal.

Week 35:

Chill-Out W35: Nasi Campur


Nasi Campur

De chill-out van week 35, 2017 is Nasi Campur. Dit gerecht bevat rendang, saté, een pikant eitje, sajoer boontje, kroepoek, atjar tjampoer, tempeh, rijst en sambal.

Deze chill-out is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan tot woensdag 30 augustus 2017. Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

 

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2018/10/chill-out-meat-41-e1539340535925.jpg