PAS OP: The Grass Company zit niet op het dark web!


De laatste tijd hebben wij verschillende berichten van mensen ontvangen die wachten op hun online bestelling die ze hebben besteld op een dark web marktplaats die onze naam gebruikt.

 

Bij deze willen wij u laten weten dat wij, The Grass Company®, niks te maken hebben met de dark web marktplaats die sinds kort onder onze naam online cannabis aanbiedt. Wij zullen nooit onze cannabis producten online aanbieden voor de verkoop!

Wij zijn een officiële bij de Nederlandse overheid bekende keten van coffeeshops en verkopen géén cannabis online. Niet internationaal, noch in Nederland. Het is voor een Nederlandse coffeeshop simpelweg verboden om online cannabis te verkopen en moet altijd in een fysieke shop gebeuren.

Iedereen die bij The Grass Company® cannabis wil kopen is altijd welkom in in één van onze fysieke winkels in Tilburg & ‘s-Hertogenbosch. Check HIER wat de toelatingseisen zijn om bij een van onze shops naar binnen te komen.


Laat je niet oplichten, deze marktplaats op het dark web is niet van ons!

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/03/food-photographer-jennifer-pallian-OfdDiqx8Cz8-unsplash.jpg