Ga jij van 19 t/m 22 april naar Roadburn en wil je lekker wat eten bij de coffeeshops van The Grass Company? Lees dan dit artikel.

Roadburn 2018 at The Grass Company in Tilburg.


Nog één nachtje slapen en dan kan de heavy rock liefhebber zich vier volle dagen lang uitleven tijdens Roadburn. Dit jaar had namens The Grass Company “onze” zeer getalenteerde Kevin Scholtze de eer om een illustratie te maken voor de achterkant van het Roadburn-programmaboekje!

Wat hoort er eigenlijk bij vier dagen lang vol vertier op Roadburn? Liefde voor muziek (natuurlijk!), weinig slaap, een goed humeur en natuurlijk lekker eten en drinken. Voor die laatste drie kun je prima terecht bij de coffeeshops van The Grass Company.

The Grass Company Piusstraat
Tijdens het festival hebben wij bij The Grass Company Piusstraat een speciaal menu voor de Roadburners. Het Roadburnmenu is de gehele dag verkrijgbaar voor €12.- en bestaat uit de Company Classic Burger inclusief bacon, kaas & friet met een ijsje naar keuze toe. Geen geld voor een goede bodem. En sowieso is onze zaak aan de Piusstraat met de weersvoorspellingen voor de komende dagen een goede keus omdat we daar een heel relaxte tuin hebben!

Speciaal voor Roadburn hanteren we vervroegde openingstijden:
Donderdag 19 april:     10.00 t/m 23:00
Vrijdag 20 april:           10:00 t/m 24.00
Zaterdag 21 april:         10:00 t/m 24.00
Zondag 22 april:           10:00 t/m 23.00

Let op! De keuken sluit elke dag om 22:00.

The Grass Company Spoorlaan
Onze chefs bij The Grass Company Spoorlaan hebben naast al onze normale burgers, gerechten, snacks etc. ook een speciaal Roadburn-menu samengesteld. Dit driegangendiner bestaat uit gepofte knoflooksoep, een kip sjasliek en een dame blanche als toetje (€17,50). Het restaurant opent tijdens Roadburn al om 10:00u, zodat je ook voor je ontbijt en Lunch gewoon bij ons terecht kan. Er is dus geen enkele reden om hongerig aan het programma te beginnen. Het complete overzicht van de openingstijden van The Grass Company Spoorlaan vinden jullie hieronder:

Donderdag 19 april:     10.00 t/m 23:00
Vrijdag 20 april:           10:00 t/m 24.00
Zaterdag 21 april:         10:00 t/m 24.00
Zondag 22 april:           10:00 t/m 23.00

Let op! De keuken sluit op donderdag en zondag om 22.30. Vrijdag en zaterdag sluit de keuken om 23.30.

Toegangseisen
Tijdens Roadburn zijn onze normale huisregels en toegangseisen van toepassing. Je moet sowieso 18+ zijn en in bezit zijn van een geldig ID anders mogen we je helaas niet binnen laten. In ’s-Hertogenbosch mogen mensen die niet aantoonbaar in Nederland wonen helaas nog niet binnen.
Wij wensen jullie erg veel plezier op Roadburn 2018!

P.s. Wil je meer weten over The Grass Company of cannabis in z’n algemeenheid? Kijk dan eens op onze informatiepagina, of volg ons op Facebook en Instagram voor nieuws!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/02/grav-DTNYPsP62_Y-unsplash.jpg