films movies

Top 10 stoner films


Die quarantaine kan op een gegeven moment best wel gaan vervelen. En wat is nu een beter manier om je tijd in te delen dan met wat goede Netflix & chill. Een jointje erbij, wat te snacken en lekker chillen op de bank. Dit is onze top 10 van films die op dit moment te zien zijn op Netflix.

10. Lucas brothers: on drugs

Een stand-up comedy met de Lucas tweeling Keith en Kenny. Ze betreden het podium in Brooklyn met een set over drugs, ras, Deion Sanders, leraren en O.J. Simpson.

9. Weed the people

Een wat serieuzere documentaire film over medicinale wiet. Patiënten die lijden aan kanker worstelen samen met hun families om de wetgeving van het legalisering van cannabis.

8. The legend of 420

Nog een documentaire alleen gaat deze humoristisch om met voortgang van de alsmaar groeiende cannabisindustrie.

7. Dude

Een film over een groep vriendinnen tijdens de laatste twee middelbare school weken. Ze proberen om te gaan met verlies en grote veranderingen in hun leven en wat een betere manier om dit te doen dan met een heleboel cannabis.

6. Reincarnated

Snoop Dogg gaat op reis om zichzelf om te dopen tot Snoop Lion. Hiervoor reist hij naar Jamaica en omringt zich met de Rastafari cultuur. Hij wil zichzelf reïncarneren als Pop Reggae-artiest.

5. The grass is greener

Een documentaire over de connectie van marihuana en de hiphop industrie in Amerika. Het gaat veel over de legalisatie over cannabis, hippies, racisme en Snoop Dogg.

4. Paul

Twee Britse cartoonisten reizen door de Verenigde Staten en komen onderweg een alien tegen dichtbij Area 51. Dit zorgt voor een avontuur om Paul, de alien, terug te krijgen naar zijn eigen planeet terwijl de overheid hun op hun hielen zit.

3. Game over, man

Drie vrienden staan net op het punt om hun videogame gefinancierd te krijgen. Helaas wordt hun financier gegijzeld door terroristen en raken de vrienden in een strijd om iedereen te bevrijden.

2. Mac & Devin go to High school

Een komedie film die twee middelbare scholieren volgt die gespeeld worden door Snoop Dogg en Wiz Khalifa. Een overachiever die worstelt om zijn afscheidsrede te schrijven, de ander een senior die nu aan zijn 15e schooljaar begint.

1. Pineapple express

De welbekende komedie film met Seth Rogen en James Franco. De film draait om een zeldzame nieuwe soort genaamd Pineapple Express. De perfecte stoner film voor een chille avond.

(Foto door JESHOOTS.COM op Unsplash)

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/02/grav-DTNYPsP62_Y-unsplash.jpg