series

Top 10 stoner series


Vorige week hadden we een top 10 van films, omdat deze nu natuurlijk al lang op zijn, hebben we nu een top 10 van series gemaakt zodat je net wat langer vooruit kunt. Dit zijn series die op dit moment beschikbaar zijn op Netflix.

10. Paradise PD

Een tekenserie  over een jonge agent die zich aansluit bij het landelijke politiekorps gerund bij zijn vader. Het is chaotisch, gek en makkelijk om weg te kijken.

9. Cooking on high

Koken met cannabis? In deze serie proberen de chef-koks gerechten te maken gemengd met cannabis.

8. Murder Mountain

Deze serie is een stuk serieuzer. Het gaat over de Emerald Triangle met duizenden illegale wietplantages en bendes. Sommige bezoekers die naar de “murder mountain” komen verdwijnen spoorloos.

7. Love, Death & Robots

Een collectie van geanimeerde verhalen, elke aflevering heeft zijn eigen verhaal. De genres zijn onder andere science fiction, fantasie, horror en komedie. De serie is geanimeerd door verschillende teams vanuit verschillende landen.

6. Rick and Morty

De tekenserie over de wetenschapper Rick die zijn kleinzoon Morty overal mee naar toe neemt. Zo komen ze terecht in andere werelden en dimensies en maken ze de raarste dingen mee.

5. Adventure time

Je beland in een surrealistische wereld in het land van Ooo. Samen met Finn en zijn magische hond, Jake, beleef je de gekste avonturen.

4. Family Business

Een Franse serie over een familie die hun slagerij omtovert tot coffeeshop nadat ze ontdekken dat Frankrijk cannabis gaat legaliseren. De gehele familie helpt mee aan de opbouw van deze zaak.

3. How to sell drugs online (fast)

Een populaire Duitse serie over een nerdy tiener die zijn ex-vriendin probeert terug te krijgen. Dit doet hij door online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer waardoor hij een van de grootste dealers wordt in Europa. Geen cannabis maar wel erg vermakelijk.

2. Disjointed

Cannabislegende Ruth Whitefeather Feldman runt een medicinale wiet apotheek in Los Angeles samen met haar zoon en een team van jonge “buds”.

1. That ‘70s show

De welbekende tv serie waar een groep vrienden regelmatig in de kelder samen komen in “The Circle” om samen te genieten van wat cannabis. Dit gaat gepaard met veel lachen en rook.

(Foto door Glenn Carstens-Peters op Unsplash)

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/02/grav-DTNYPsP62_Y-unsplash.jpg