Vacatures Tilburg en Den Bosch


The Grass Company is weer op zoek naar een aantal nieuwe werknemers voor haar filialen in Tilburg én Den Bosch. Hieronder volgt een overzicht van de openstaande vacatures:

The Grass Company Spoorlaan
Hulp kok koude kant
The Grass Company aan de spoorlaan in Tilburg zoekt per direct een jonge en hongerige kok voor de koude kant (m/v) met smaak. Als man/vrouw in onze keuken ben je mede verantwoordelijk voor de volledige gang van zaken in de keuken van ons restaurant. De hele vacature lees je hier onderaan de pagina.

Afwasser
Voor ons filiaal aan de Spoorlaan in Tilburg is The Grass Company op zoek naar een enthousiaste afwasser die 2 á 3 doordeweekse dagen beschikbaar is. Wij zoeken een echte teamspeler met hart voor de zaak. De hele vacature lees je hier onderaan de pagina.

The Grass Company Maastrichtseweg
Bar- en bedieningsmedewerker (x3)
The Grass Company aan de Maastrichtseweg in ‘s-Hertogenbosch zoekt enthousiaste medewerkers (m/v). The Grass Company zoekt echte teamspelers die het horecaspelletje begrijpen, maar ook zonder stress een drukke dienst kunnen draaien aan de verkoopcounter. Als horeca- & countermedewerker in een van onze gastvrije zaken ben je het visitekaartje van het bedrijf. Er is plaats voor een mix van full- en parttime medewerkers. De hele vacature lees je hier onderaan de pagina.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/10/pexels-cottonbro-3951628.jpg