Valentijn met je lief


Het jaarlijkse Valentijn staat wederom op het programma.

Bij The Grass Company is er 365 dagen per jaar niks dan liefde, maar aanstaande dinsdag nog een beetje meer. Daarom bieden wij jullie de gelegenheid om dinsdag 14 februari een romantisch Valentijnsdiner te houden op de Spoorlaan.

Waarom is The Grass Company Spoorlaan de ideale plek voor een Valentijnsdate? Allereerst krijg jij bij een reservering een speciaal gedekt tafeltje helemaal in de Valentijn sfeer. Daarnaast zorgt de ongedwongen sfeer er gegarandeerd voor dat jij maximaal ontspannen ons pand verlaat. Ons driegangen Valentijnsmenu kost slechts €17,50. Je kunt natuurlijk ook a la carte eten. Speciaal voor Valentijn krijg jij het volgende:

Komkommer-courgettesoep met gerookte zalm en bieslookcrème

&

 Surf & Turf
Gelderse Hoenfilet omwikkeld met spek en gebakken scampi’s geserveerd met tagliatelle peultjes en spinazie en een pomodori saus.

Homemade Luikse Wafel met slagroom

Op de dag van de amore willen wij graag twee tortelduifjes blij maken. En daarom geven wij één driegangen Valentijnsmenu voor twee personen weg! Je maakt hierop kans door deze post op jouw Facebook te delen. Maandag 13 februari maken wij de winnaar bekend.

Deelnemers aan deze share actie moeten (i) 18 jaar of ouder zijn, (ii) Nederlands ingezetene zijn en (iii) en in bezit van een geldig identiteitsbewijs zijn.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2020/04/glenn-carstens-peters-EOQhsfFBhRk-unsplash.jpg