Dat wij van The Grass Company groot liefhebber én voorstander zijn van vaporizen weten jullie natuurlijk al lang. Maar weten jullie ook waarvoor je de vaporizer allemaal kunt gebruiken? Bijvoorbeeld in combinatie met eten van onze nieuwe kaart.

Vape and Dine at The Grass Company Spoorlaan


Dat wij van The Grass Company groot liefhebber én voorstander zijn van vaporizen weten jullie natuurlijk al lang. Maar weten jullie ook waarvoor je de vaporizer allemaal kunt gebruiken? Bijvoorbeeld in combinatie met eten van onze nieuwe kaart.

Samen met de nieuwe kaart bij The Grass Company introduceren wij een geheel nieuw concept: ‘Vape and Dine’. We horen jullie denken, wat houdt dit nou precies in? Dat gaan we in dit artikel haarfijn uitleggen. Om te beginnen worden vaporizers hoofdelijk bij ons gebruikt om cannabis te verdampen. Maar je kunt ook een hoop andere dingen verdampen, waaronder kruiden.

Precies, kruiden, dat zijn de ingrediënten die je dagelijks gebruikt om mee te koken. Onze creatieve koks hebben de link snel gelegd. ‘Wat als we kruiden gaan verdampen in combinatie met ons eten?‘ En dat is precies wat jullie tijdens de ‘Vape and Dine’ van The Grass Company kunnen doen.

Stel, je rookt een jointje en je hebt zin in iets lekkers. Je kijkt in onze kaart en je oog valt op de ‘Grilled Rib-Eye’. Onderaan het gerecht staat een lampje met ‘Rozemarijn’. Dit geeft aan dat wij aanbevelen om rozemarijn in combinatie met dit gerecht te verdampen! Erg bijzonder, al zeggen we het zelf.

Een leuke bijkomstigheid is dat er in kruiden ook terpenen voorkomen. Dit zijn de stofjes die in heel veel planten zorgen voor het unieke aroma van de plant. Het zijn de natuurlijke geurstoffen in planten die ook een grote invloed hebben hoe iets smaakt. Maar als je terpenen verdampt heeft dit mogelijk ook een uitwerking op je lichaam. Een kenmerk van rozemarijn verdampen is bijvoorbeeld dat je alerter wordt. Het is dus niet alleen een smaaksensatie maar ook een hele nieuwe ervaring voor het lichaam.

Wil je inmiddels de ‘Vape and Dine’ proberen? Kom dan snel langs bij The Grass Company Spoorlaan. Wij bevelen altijd aan om van te voren te reserveren op 013 5821420. Zo ben je zeker van een plekje. Tot snel dan maar?

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2021/01/david-gabric-KdC5agsz6ik-unsplash.jpg