De chill-out van week 32, 2017 is het Zomers Visbordje. Dit gerecht bevat rode poon, mosselen, gamba’s met kreeftenjus en een aardappeltaartje met broccoli – crème en paprikachutney.

Week 32:

Chill-Out W32: Zomers Visbordje


DSC_0115

De chill-out van week 32, 2017 is het Zomers Visbordje. Dit gerecht bevat rode poon, mosselen, gamba’s met kreeftenjus en een aardappeltaartje met broccoli – crème en paprikachutney.

Deze chill-out is verkrijgbaar bij The Grass Company Spoorlaan tot woensdag 16 augustus 2017. Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te bevelen als jij jouw plek wilt garanderen.

Bel: 013-5821420 en plaats vandaag nog je reservering.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.nl/wp-content/uploads/2018/10/chill-out-meat-41-e1539340535925.jpg